Top pet Đokovića 2016.

Liste najboljih stvari iz 2016. krećemo sa rangiranjem članova srpske kraljevske porodice.

cfoxu5ywaaalo0j

Tradicija rangiranja članova ove elitne srpske dinastije ulazi u svoju drugu godinu. Priznajem da nije bilo lako. Pri tom, ne mislim da Đokovićima nije bilo lako jer je narod jedva dočekao prve Novakove profesionalne poraze, da naoštri jezike osudama stila života, manje-više, svih pripadnika ovog klana. Đokovićima nikada nije lako! JER NIKADA NIJE BILO LAKO NOSITI SVE SNOVE JEDNE NACIJE NA SVOJIM LEĐIMA I PREDSTAVLJATI ČITAV NAROD PRED SUDOM OVOG HLADNOG SVETA. Meni nije bilo lako da sastavim ovogodišnju listu jer sam se nadao će se povećati broj Đokovića, pa da ćemo imati više noviteta u odnosu na prošlu godinu. Ovom prilikom bih zamolio Dijanu i Srđana Đokovića da ožene ona druga dva sina, ili odu u neko sirotište i kažu „Daćete nam najbržeg kojeg imate, po mogućstvu da je levoruk“, jer ovako više ne može.

 

5. Marko Đoković

tnt4_nnn_max_091015

Prošle godine je bio utisak koji nije na listi, a vidi ga sad. Što se mene tiče, opušteno može da iznese svoje zvučnike na terasu i odvali na maksimum „Gde si bila kad sam bio niko“. Godina kada je dobio svojih pet minuta u medijima. Ok, tih pet minuta nisu bili idealni, jer su mahom bili koncentrisani na to kako ima problema sa depresijom. Ali sa vedrije strane, čovek je našao način kako da se bori sa tim. Na moju sreću, taj način je duhovni guru zvani Pepe Imaz. Nemam nameru da ulazim u raspravu o tuđoj duhovnosti i pogledu na svet, ali imam nameru da raspravljam o tuđim imenima. To je možda najbolje ime koje sam ikada čuo. Ako se ikada odlučim za karijeru DJ-a latino pop muzike, totalno kradem ovo ime. Večeras samo za vas – DJ Pepe Imaz!

 

4. Stefan Đoković

baby-silhouette-hi

Najmlađi član ove dinastije se ponovo izborio za poziciju na listi. Bila je ovo velika godina za omalenog prestolonaslednika. Još uvek mu niko u javnosti nije video facu, što je pametno iz nebrojano razloga, kada su deca i društvene mreže u pitanju. U ovom slučaju, taj podatak dobija još više na značaju, jer se misterija oko njega širi. Ja sam čuo da je toliko lep da ne sme da pogleda u kameru, jer bi se drugi roditelji kada ga ugledaju masovno odricali svoje daleko inferiornije dece. Postoje i priče da se u kasne sate bori protiv kriminala, pa mora da održava svoj identitet u tajnosti, jer ga mrzi da nosi superherojsku masku.

 

3. Dijana Đoković

42_1000x1000

Majka zmajeva je zvanično u top pet. Svi su bili ubeđeni da će Jelena zadržati svoju poziciju, kao najbolje rangirani Đoković ženskog pola nakon predavanja na Ekonomskom fakutetu, ali ne. Bodovni sistem po kojem sam radio, više od nauka ceni istrajnost, a pošto su Dijana i Srđan ove godine proslavili 30 godina braka, to mu dođe mnogo poena. Takođe je nesebično u jednoj emisiji izjavila da Novak nije samo njihov sin, već svih Srba na svetu. Ta izjava dodatno dobija na težini, kada se uzme u obzir da naše kockaste komšije vole da ističu Dijanino hrvatsko poreklo. Hvala ti mnogo Kalisi!

 

2. Novak Đoković

454482-novak-djokovic-v

Koji bedak. Još jedna godina, još jednom drugo mesto na našoj listi. Izvini Nole! Ove godine sam zaista navijao za tebe. Počeo si veoma dominantno i ja sam bio ubeđen da ćeš do kraja biti na svih pet mesta ove liste, ali jebiga. Da si uzeo zlato na Olimpijskim igrama, istetovirao bih tvoju facu preko čitave leve plećke, odmah pored portreta Neše Galije kako svira usnu harmoniku. Ove 2016. si konačno osvojio Rolland Garros i to bi bilo dovoljno da te stavim na prvo mesto, da nisi počeo da proslavljaš pobede onim potezom sa rukama od grudi ka publici i da dovlačiš skupljače lopti da ti u tome pomažu. Lično me ne interesuje kako se hraniš i da li se moliš ili meditiraš, ali brate možeš ti bolje od tog poteza. Što Jalen Rose kaže: „Postoji rezultat igre i rezultat igre života“, ubeđen sam da si zadovoljan barem ovim drugim rezultatom. Više sreće iduće godine.

 

1. Andy Murray

8b6aa6efc613d49609545183efcb65bd

Mnogo loša fora. To kao uzeo je Novaku prvo mesto na ATP listi, pa je i ovde našao da mu bude trn u oku. Svi znamo da Andy nije jedan od Đokovića, ali ću iskoristiti priliku da ga nahvalim. Isuse, kakvu je godinu imao! Dobio dete, osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama (drugi put), uzeo završni turnir u Londonu, postao najbolji teniser na svetu. Povrh svega toga psuje, jede meso i ne radi onu čudnu stvar sa rukama i publikom kada pobedi. Ove godine je bio oličenje “đokovićstva”. Apelujem na Srđana da smuva Judy Murray (Andyeva keva) i tim potezom udvostruči silinu svog klana i ovoj listi pruži činjeničnu tačnost. Ako vam se ne sviđa što prvi na listi nije neki zvanični Đoković, onda računajte da je prvi Srđan. Zašto? Zato što mu na onoj slici posle finala Rima (pogledati na početak teksta), slovo Đ na čelu neodoljivo podseća na penis. To je i dalje smešno.

 

 

Utisak koji nije na listi: Đorđe Đoković

Jesam na prošlogodišnjoj listi naznačio da će, doklegod sam ja taj koji rangira Đokoviće, Đorđe biti prvi na listi, sada je, kao što vidite, van nje. Nije zato što je otpao sa liste, nego je svojim kvalitetima prevazilazi. Razlozi su isti kao prošle godine. A sledeće? Sledeće godine se nadam da vas zajedno gledamo sa vrha palate Albanija.

Autor: Dobroćudni

4.8/5 - (15 votes)

COMMENTS

WORDPRESS: 0