Testirali smo omanju tacnu – Samsung Galaxy S6 edge+

Počeli smo ozbiljno da se prodajemo (nismo, ali čisto da vidite kako će to da izgleda), a pošto svi znamo gde leži novac, eto mi „kao slučajno“ radimo review Samsunga Galaxy S6 edge+ (da, to je pun naziv), Prva stvar na koju nas je podsetio ovoliki naziv je rečenica komentatora Borisa Mutića „Mičel! Treći zgoditak! Zaslužio je da mu kažemo cijelo ime. Bravo, Hoze Miguel Gonzales Martin Del Kampo Mičel!”

Reši zagonetku*

Reši zagonetku*

Poput imena i dimenzije su mu poveće. Telefon je u suštini omanja tacna na koju može da stane fildžan, ratluk i manja čaša vode. Onaj deo edge u nazivu nije tu slučajno, displej od 5,7 inča (1440 x 2560 piksela) je zaobljen sa obe ivice. Iz kompanije kažu da je to urađeno prvenstveno zbog toga da se lakše drži, ali svi znamo da je to više da bi bili kul. Nema ničeg lošeg u tome, pa i Ronaldo je nosio onu ćubu na glavi čisto da bi bio kul, a ne zbog aerodinamike.

E sad, nešto što je stvarno kul su procesor (Quad-core 2.1 GHz Cortex-A57) i RAM-i (4 GB). Pogledajte svoj komp, pa sad pogledajte ovaj telefon – vrlo verovatno da je ovaj telefon jači. Šta to znači za pozive i poruke – ništa, šta znači za igre i one komplikovanje aplikacije – kidanje. Telefon nijednog trenutka nije štucnuo, a bolje da ne znate šta smo mu sve radili. Naravno, ko je imao Samsung telefon zna da oni baš, baš vole da pretrpaju telefon svojim servisima i aplikacijama. Jbg, valjda ti softverski inženjeri moraju da zarade platu pa ono izmisle bekap bekapa uz pet dodatnih naloga.

Klasična reklama

Ima ono bežično punjenje, ali pošto nismo mogli da to isprobamo, kao ogorčeni likovi reći ćemo da je to nepotrebno kurčenje. Ako vam je bitno koliko baterija traje, recimo da može da izgura dan bez punjenja, jer niko neće kupiti ovaj telefon da mu stoji u džepu ili u torbi.

E sad onaj najteži deo. Pogledajte svoj komp, pa pogledajte svoj telefon – ovaj telefon sigurno više košta od vašeg kompa. Našli smo čak Golf 2 po sličnoj ceni. Olakšavajuća okolnost je što može da se uzme na rate i popuste uz neke tarife u Vipu. E sad za ovu malu reklamu mi ne tražimo ništa, osim da imamo popust na biznis kartice kad Tegla dostigne 25+ zaposlenih.

 

Autor: Shakraf

 

*ime telefona

Rate this post

COMMENTS

WORDPRESS: 0