Testirali smo novi iPhone SE

Kako to već ide tradicionalno kod nas, svaki novi iPhone uzimamo od Vipa da testiramo. Malo jer smo snobovi, a malo zbog toga što oni vole da mi napišemo koju šegu o najpopularnijem uređaju. Međutim, sad su nam uvalili vruć krompir jer su nam dali iPhone SE.

iphonese-select-2016

Za neupućene uzeli, ekipa iz Cupertina je uzela kućište modela kojeg su pravili pre tri godine i u njega stavili jači hardver i softver, koji se može naći u modelu napravljenog pre devet meseci. Pametno? Hrabro? To su pitanja na koja nećemo dati odgovor jer jednostavno nismo takav sajt. Verovatno mnogi raspredaju o tome kako je Apple napravio revolucionarni korak ili napravio najgluplji mogući potez. Suštinski to nije bitno, jer sigurno postoje likovi koji su u fazonu „Hej novi Apple! Daj da kupim“. Jedino što je bitno kod telefona je da li funkcioniše i kako ostali reaguju na njega. iPhone SE funkcioniše, tako da nam je ostalo da pobrojimo situacije i reakcije ljudi kada su videli ovaj model.

Kladionica

Ne postoji efektivan način da objasnite ekipi iz kladionice zašto ste kupili roze telefon, pa sve i da je najjači na svetu. Stoga je najbolje da uradite ono što smo mi uradili. Ušli, seli, bum telefon na sto i čekali. Očigledno kvota da smo gejevi je bila izuzetno mala, pošto se niko nije iznenadio. Ekipa nije prokomentarisala telefon više od rečenice „jel to da kupim ćerki za 18?“. Kupi.

Parfimerija

Roze boja telefona ili kako je Apple zove „roze zlatna“ je nešto što ženama značajno povisuje glas. Niko od nas ne voli da čuje kako žena izgovara „viiiidiiii kako je sladak i mali“, pa sve i da se radi o telefonu. Glavni argument zašto ženski pol voli Apple proizvode je da je lep. Ako oni nama ostave fudbal i mi ćemo uzeti to kao legitiman stav.

One konferencije

Znate na koje mislimo. Na one gde „stručnjaci“ jedni druge hvali kako bi dobili par namazanih hlebova i spavanje u hotelu. Naravno, svako je znao da će Apple ovo uraditi još pre par godina. Ili su ih savetovali. Sad je legitimnog pitanje otkud mi na toj konferenciji? Pa zbog par namazanih hlebova i spavanja u hotelu. Bože.

Bioskop

Nismo seljačine da vadimo telefon u bioskopu. I da, svi vidimo da ste izvadili telefon, pa makar i na sekundu.

Zabavište

Nisu nas pustili.

Apple radnja

Nema je u Srbiji.

 Autor: Shakraf

5/5 - (1 vote)

COMMENTS

WORDPRESS: 0