Šta je trebalo igrati 2015. godine

Naravno da je i ovo još jedna u nizu top fajv Teglinih lista za 2015. godinu od. Sada obrađujemo video igrice. Nećemo se nešto preterano udubljivati u svaku igru posebno. Mislim da svaka od navedenih zaslužuje bar malo vaše pažnje ako imate višak vremena (bitna napomena je da su sve igre igrane na konzoli, a ne na PC-u). Evo kako stoje stvari:

5.Life is Strange

life-strange

Ova igra malo odskače od ostalih naslova, jer nije prepuna nadrkane grafike i adrenalinske akcije. U stilu point-and-click avanture, ali na malo drugačiji način, vodite svog lika ženskog pola, koji pomoću svog magičnog fotoaprata ima mogućnost da vraća vreme u nazad. Sa takvim preduslovima proživljavate čudne situacije na fakultetu i rešavate probleme na koje nailazite. Naslov sa svojim gameplayom predstavlja osveženje, pa se zato nalazi na ovoj top listi.

4.Fallout 4

images (1)

Fallout igru, kao igru ne treba prestavljati mnogo. Epsko delo koje je ove godine dobilo svoj četvrti nastavak. Dosta se očekivalo i na kraju su mišljenja podeljena. Neki su razočarani zbog ne baš next-gen grafike, dok drugi imaju stav da je sve poboljšano što se tiče mehanike igre. Mislim da je dobrim delom ljubav prema celom serijalu odlučila da se igra nađe na ovoj listi. Svakako je obeležila 2015. godinu.

3.Batman: Arkham Knight

1394852903-2

Još jedna igrica iz serijala Batman u ludari od strane Rocksteady Studios, koji je uspeo pre par godina da vrati strip junaka na gajmerske ekrane i osvetla mu obraz. Kvalitet igrice je ostao u rangu prethodnika (što znači ekstra). Pojavljuju se nova i stara lica iz stripova i ranijih igrica. Dobar deo igre se oslanjate na batmobile što je novina. Malo smaraju tenkovi ali to ostaje na vama da proverite. Igra će posebno ostati zapamćena zbog povlačenja PC verzije, usled brojnih bagova koji na kraju nisu mogli da se srede.

2.Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain

Metal-Gear-Solid-V-The-Phantom-Pain-E3-2015-Screen-Metal-Gear-Snake

Hideo Kojima, José Mourinho gejming industrije, koji je od skoro izašao iz Konamija i osnovao svoju firmu, dugo je najavljivao nastavak svog serijala Metal Gear. Trejleri i demo prikazi same igre su obećavali opšte ludilo od priče (tipično za japance) i nezapamćen gamplay u otvorenom svetu. Čekanje je vredelo. Ne treba mnogo debatovati oko ovog naslova, jednostavno ga treba probati.

1.The Witcher 3: Wild Hunt

NVIDIA-Outs-The-Witcher-3-Wild-Hunt-Game-Ready-Driver-Download-GeForce-352-86-481484-3

Igrica od koje se dosta očekivalo i koja je dosta pokazala. Željno čekani naslov za 2015. godinu je oduševio sve. Poljaci su se stvarno potrudili da igra izgleda savršeno, i audio, i vizuelno. Priča je fenomenalna (juriš neke žene tokom cele igre dok ubijaš zmajeve i ostala mitska bića) i apsolutno drži pažnju. Bitna stvar koju treba napomenuti je da je igra preogromna i zahteva baš dosta vremena. Definitivno igra koja je obeležila ovu godinu.

Utisak koji nije na listi : Destiny: The Taken King

Već smo pisali o ovoj igrici. I dalje imam stav da je za to potrošeno previše novca. Pominjemo je zato što je zarazna, oduzela mi je dosta vremena i vrlo je zanimljiva kada se igra sa prijateljima u CO-OP modu. Svakako je treba probati.

Autor: Mackecar

 

Rate this post

COMMENTS

WORDPRESS: 1
  • comment-avatar
    BORO PEKAR 8 years ago

    SAMO WOW I HEROJI
    OSTALO JE ZA PEDERE I STUDENTE JEBO IM PAS MATER