PES 2019 stiže 30. avgusta

Konami Digital Entertainment B.V. je danas zvanično objavio izlazak najuzbudljivije fudbalske igre ikada, PES 2019, spremite se za 30.Avgust!

Ambasador i glavna Zvezda FC Barcelona, Philippe Coutinho, naćiće se na naslovnoj straini, dok je potvrđeno da će specijalno izdanje biti sa jednim od najpoznatijih engleskih fudbalera Dejvidom Bekamom.

 

Igrači će u PES 2019 moći da iskuse jedinstveni način igre Coutinho-a, Beckham-a, i mnogih drugih igrača, što dodatno PES2019 čini superiornom igrom, a igrači će zahvaljujući unapređenjima moći da iskuse svaki pokret igrača. U prvom planu su bili uvođenje niza novih osobina i veština kako bi se podigla individualnost igrača na viši nivo i omogućilo superiorno kretanje igrača na terenu (Magic Moments).

 

Takođe, još jedna od novina – značajno uticanje umora na performanse i ponašanje igrača, i nov način šutiranja, uzimajući u obzir i poboljšanu fiziku lopte, poziciju igrača i lopte dodatno povećava utisak o igri. Zatim nove veštine igrača i stilovi šutiranja, a postizanje golova u PES2019, uz novu proslavu gola, udruženo sa novim animacijama publike, biće spektakularnije nego ikada pre.

 

Zahavaljući softveru za vizuelne efekte ‘Enlighten’ i 4K HDR kroz celu platformu, igra nikad nije izgledala bolje. Zmačajna su poboljšanja grafike u igri: bolje ‘Global Illumination’ osvetljenje i senke u realnom vremenu, još bolji detalji kod publike i stvarne teksture trave, a tu je i povratk neverovatnog popularnog efekta snega.

 

Najveći redizajn je u u MyClub sekciji, budući da potpuno novi sistem kartica vodi do niza revolucionarnih promena u načinu kako igrači prave svoje timove. MyClub igrači mogu lakše da pronađu igrača sa visokim perfomansama, uključujući i legendarne igrače i Igrača nedelje kojem se privremeno poboljšala statistika koja se temelji na stvarnim mečevima.

 

Igrači PES 2019 mogu očekivati novi interfejs menija, koji se dinamički ažura kako bi fanovi mogli da čitaju najnovije vesti o PES-u iz same igre. Novi moderni izgled menija, je naprevaljen tako da izgleda živo (live) pružajući fanovima non-stop eksluzivne ponude i popuste.

Rate this post

COMMENTS

WORDPRESS: 0