Misterija zvana Darko Miličić

Kada se pomene Miličić, prvo padne na pamet njegova neuspešna NBA karijera. Naučnici sa svih svetskih meridijana i košarkaški znalci širom univerzuma pokušavaju da odgonetnu na koji način je drugi pik sa jednog od najboljih draftova u istoriji lige uspeo da zdrav završi karijeru u 26. godini i pritom osvoji čak dva prstena. Kao što to i obično biva sa naučnicima, rešenje im je ispred nosa, a oni konstantno gledaju tamo gde ga nema i u toj konstalaciji pronalaze objašnjenja koja nemaju blage veze sa realnim svetom. Takav slučaj je i sa našim Darkom. Stalno se tu ponavlja jedna te ista priča, trener, Detroitov roster koji je bio prenatrpan na tim pozicijama, Darkova frizura… Međutim, stvar je potpuno drugačija. Darkov cilj nije bila košarkaška karijera, kao što mu ni sadašnja kikbokserska karijera ne predstavlja neki životni cilj, već čisto popunjavanje liste 100 stvari koje treba da uradite pre nego što umrete! Tako da vam ovom prilikom predstavljamo pet kvestova koje je Miličić uspeo da ispuni.

1. Na prvom mestu je NBA titula. Rej Alen je toliko trenirao da je zaboravio da uopšte ima noge. Darko nije morao da ide toliko daleko, otišao je u Detroti, u tom trenutku najjači tim lige, presedeo na klupi, uzeo dva prstena prodao ih na aukciji i keš podelio omladini na severu da ima za gostovanja.

https://vine.co/v/eaFTnExhMip

2. Drugo mesto zauzima nešto o čemu smo svi razmišljali samo su neki to i uradili, a Dare u velikom stilu. Naravno da smo svi razmišljali da tetoviramo neki motiv u životu koji nam znači, a on je to uradio u velikom stilu. Međutim, nije bilo dovoljno tetovirati jedan motiv, već čitav panteon četničkih vojvoda koji ne bi mogao da stane u zabat.

darko-milicic-tetovaze

3. Seks je za neke ljude veoma važna stvar, čak i esencijalna. Postoje razne varijacije i želje, no bez obzira na seksualnu orijentaciju, trojka je životni must. Dare je javno istakao pretenzije na to iskustvo.

https://vine.co/v/eaFwh0v07JZ

4. Svako ko je imao normalno detinjstvo u jednom trenutku je poželeo da postane kikbokser kako bi izravnao nepravdu koja mu je nekad naneta. Ta želja se izgubi čim bes splasne, ali Dareta nije lako pokolebati. Nakon završene karijere košarkaša postao je kikbokser i tako ispunio svoj dečački san.

https://vine.co/v/eaFdm71ehun

5. Severna strana našeg najvećeg stadiona je mesto gde se okupljaju ljudine i delije, baš kao i naš Dare. Dirigovati tim horom nije lako i samo ljudi posebnih harizmatičnih svojstava uspevaju da ovladaju tom gomilom i ne samo da ih nateraju da pevaju, već i šta da pevaju. Dare je i to uspeo.

navijac

Nije na listi činjenica da o Darku ima i nekoliko ispevanih hitova, mada ono što treba očekivati iz navedenih stavki je i eventualno završavanje karijere u nekom od manastira u kojima će se zavetovati na celibat i doživotno isposništvo.

Autor: AgimovaKuca

COMMENTS

WORDPRESS: 2
  • comment-avatar
    bojan 6 years ago

    hteo bih da dodam jednu stvar – daretov rođak dugi (živi u futogu), za kog sam ja mislio da je kul tip (ne baš kul nego miran, povučen & dobroćudan), ispao je neviđeni pakšu zbog sledeće stvari – krade od moje baba tetke, a njegove komšinice preko puta, stvari iz dvorišta u vidu alata i još nekih drugih stvari koje sam zaboravio. e, da, maznuo je (novu) sajlu za otpušavanje kanalizacionih cevi! došao i uzeo iz garaže. opušteno. klošar, kao i nećak mu.

  • comment-avatar
    DOMAGOJ 5 years ago

    smeće ljudsko kao i svi četnici i oni kojima četnici nešto znače!! SMRT četnicima i ovom šupku!!!