Koliko je Kengur uzeo poena u Fantaziju

Kengur

Neustrašivi div među stativama, naše gore list, sin Srbije, princ Dunava i Save. Lik iz filma koji svi volimo, ali to sada nije važno. Online igra koja iz dana u dan u našoj zemlji postaje sve popularnija je Fantasy football. Igra koju su Amerikanci smislili da bi se jebali međusobno, ali u onom njihovom fudbalu. Onda se neko setio i tu igru napravio da bi svi ljubitelji Premijer lige (najbolja liga na svetu, boli nas kurac za Primeru i Bundes ligu) mogli da se dokazuju ko zna više o ovom takmičenju. Ipak u tadašnjim vremenima je jedino moglo da nam bude drago što smo uopšte mogli da gledamo našeg voljenog Kengura na tv-u (pravićemo se do kraja teksta da se radi o stvarnoj ličnosti), a kamoli da razmišljamo o nekoj tamo online igri. U to vreme za mene je internet bilo mesto gde možeš da gledaš klipove poput Clinton Fucker ili 9 Coronas. Tako da je došlo pravo vreme da izračunamo koliko je poena na Fantaziju uzeo golman Istviča:

https://vine.co/v/OQKr1FidZLx

– igrao je više od 60 minuta (2 poena)
– dobio je žuti karton (-1 poen)
– imao je asistenciju (3 poena)
– odbranio je penal (5 poena)
– postigao auto gol (-2 poena)
– imao 6 odbrana (2 poena)
– gledajući da se u fantaziju cene odbranjeni penali i ofanzivne stvari kod odbrambenih igrača sigurno zaslužuje i najveći bonus (3 poena)
Ukupno: 12 poena

https://vine.co/v/OQK6KW2phm2

Odličan doprinos za vaš fantazi tim gledajući da mu je cena na početku sigurno bila 4.5 miliona kao i kod svih golmana klubova koji su tek ušli u Premijer ligu.

Za sve vas kojima ovde apsolutno ništa nije bilo jasno odmah na fantasy.premierleague.com i krenite u pripreme za sledeću sezonu.

Autor: Moma_ludilo

5/5 - (2 votes)

COMMENTS

WORDPRESS: 0