iPhone 6S u Tegli

Svi u Tegli smo #TeamNokia, a pošto Nokia više ne postoji možemo objektivno da pišemo o drugim telefonima. Tako je do nas stigao i novi iPhone 6S, zahvaljujući poznastvima sa Vipom od kojih ćemo tražiti sponzorstvo za rođendansku žurku. Kako se svi bave dizajnom, softverom, brzinom pokretanja aplikacija, mi se okrenuli „običnom“ čoveku i istražili kako funkcionišu najbitnije stvari – pisanje poruka i zvanje dok si pijan u tri ujutru, selfi iz lifta i test masnoće.

Pisanje poruka

Nas petorica smo seli, popili dovoljno da nam ne bude glupo da cimamo bivše devojke i u 3:00 počeli sa testom. Začuđujuće, svaka je odgovorila na poruku. Zbog očiglednih razloga mi nećemo pokazivati sadržine tih poruka, ali nema sumnje da se iPhone odlično pokazao. Mnogi će reći da to nema veze sa brendom telefona i mi ćemo ih poput Dragana Jovanovića iz hipi faze samo ignorisati. Takođe, odradili smo pet nasumičnih poziva, i opet Đorđević! Pet od pet javljanja u pola četiri ujutru.

 

Selfi iz liftova

Ovde stvari postaju ozbiljne. Jako je bitno da fotografije budu što oštrije i kvalitetnije kako bi ih posle propustili kroz neki filter da više ne budu oštre i kvalitetne. I ovome smo pristupili ozbiljno, (pa sad floskula „slika govori više od reči“) pogledajte selfije iz lifta članova redakcije (baš smo počeli često da se fotkamo, zar ne?). Naravno, nećemo da ofiramo brendove telefona koje stvarno koristimo, nismo idioti, možda plate reklamu.

Maki PicMonkey Collage1 PicMonkey Collage2 PicMonkey Collage3

Test masnoće

Odmah da se razjasnimo iPhone 6S nikad neće imati status Nokije 3310. Taj telefon je mogao sve da izdrži, ovi novi mekani se ugase ako kreneš da vičeš na nekog. Najbitnija stavka je svakako kako radi displej pod uticajem hrane koju korisnik trenutno jede. U ovoj kategoriji iPhone je dobio 4/5. Jadničak nije mogao da izdrži burek, iako je pomfrit, palačinku, pljeku i picu bez problema progurao.

https://vine.co/v/iBZqMavQr0P

Autor: Shakraf

Rate this post

COMMENTS

WORDPRESS: 0