Igrali smo za vas – Boom Beach

Igrali smo za vas – Boom Beach

Boom Beach

Igrica koja ne oduzima mnogo vremena, što je dobro, ali i loše, naročito kada vam treba igrica za gubljenje vremena. Možete takođe da se ložite da ste kojekakvi do jaja strateg i da napravite neku veću filozofiju od ovoga, ali brate danas je 2015. godina. Nije ovo vreme Age of Empiresa i određenih Warcraftova. Fina igrica ako ste tek uzeli android telefon i niste još uvek u fazonu kako ovo.

Na početku dobijaš vrlo oskudnu bazu sa tek par zgrada odbrane i vrlo lošim kvalitetom vojske što je naravno i normalno za sam početak igrice. Upgrade vojske i odbrane na početku je brz taman toliko da te navuče na samu igricu, dok kasnije, kako napreduješ te čekaju višesatni upgradeovi, neki čak i od dva dana. Izbor vojske se povećava kroz samu igru i na tebi je da se odlučiš da li ćeš napadati tuđe baze sa višečlanom pešadijom, warriorsima, bazooka damama, snažnim mitraljescima ili kasnije sporim ali moćnim tenkovima. Svaki upgrade ce te koštati određenu količinu drva kamena metala ili zlata koje zarađuješ uništavajući tuđe baze ili iz sopstvenih izvora.

Možeš i da se priključiš ostalim igračima u Task Forceu opciji i da jednom dnevno napadate određeni cilj zarad dobijanja resursa. E tu tek vidite koliko se na ovu igricu ljudi navuku, gde vas dijabole napadaju u slučaju da ste imali život van igre, pa eto niste napali neki cilj.

Autori: Shakraf Sir Psycho Pefi Moma Ludilo

Rate this post

COMMENTS

WORDPRESS: 1
  • comment-avatar
    djordje 8 years ago

    stavite da moze da se igra free!!