Idemo na SunceBeat festival

Nakon trijumfalnog povratka u zadivljujuću postavku Gardena, Tisno ovog leta, ponovo organizuje festival SunceBeat. Stigao je prvi talas imena za događaj koji se održava od 19. do 26. jula.

Organizatori čine isti tim koji stoji iza čuvene serije Southport Weekender – koji ove godine proslavljaju 30 godina. Osmo izdanje festivala SunceBeat obećava istu zabavu i senzualni šarm prethodnih godina. Sedmodnevni događaj donosi najbolje iz različitih vrsta žanrova, od aktuelnog hausa, preko kvalitetnog R&Ba do pokretnog disko zvuka. Sa sukcesijom festivala baziranog na duhu zajedništva i dobrih vibracija, glavni hedlajner je Dejvid Morales, koji je ranije odradio veoma emotivni set posvećen Franku Knucklesu u godini njegovog odlaska. Predstavnici Baltimora DJ Spen i Karizma su se pridružili mnogim američkim zvezdama koje dominiraju na ovom festivalu.

 

Pariski prvak Jeremi Underground će pružiti najbolji nastup sa svojim retkim house rezovima, dok južnoafrički duo Black Motion i Jazzuelle doprinose međunarodnoj privlačnosti Suncebeata. Poznati dj John Morales nastupa sa Terence Parkerom i dok su Sandi Rivera, Rich Medina, Ronnie Herrel i Groove Assassin svakako nastupi koje ne trebate da propustite.
Suncebeat je festival koji svakako trebate obići ove godine, a više informacija pogledajte na zvaničnom sajtu http://www.suncebeat.com/

Autor: Shakraf

Rate this post

COMMENTS

WORDPRESS: 0