EXIT 2015 – Dan treći

11750047_10205443369616122_1993117902_o

Dragi moji, kao što se može videti iz priložene slike (izgleda da sam spavao sa čarapama na podu, pored praznog kreveta), vaš izveštač vas je ovog puta izneverio. Skupilo se tu neko društvo, pa se donelo tu neko piće koje konzumiram baš retko, pa došle neke žene, bukvalno kao u spotu Bajaga – Moji su drugovi (znači nema bolje atmosfere od spota iz Moji su drugovi). Ali ako nisam bio baš pri sebi na sinoćnom festivalu, to ne znači da ne mogu da pretpostavim šta se sinoć desilo.

https://vine.co/v/evdvvZUmjxi

Onoga čega se sećam jeste, da je Manu Chao pred milijardu ljudi imao koncert života. Samo mu je falio Kusturica, pa da overi od sreće. Ono što mogu da pretpostavim da se još desilo na sinoćnem Exitu jeste, da je John Newman napokon otpevao uživo himnu ovogodišnjeg Exita Aj nid tu No Na, iliti Love me again, da je Martin Garix pustio sa winampa svoj hit Animals i da su svi ostali bendovi i DJ-evi krajnje profesionalno odradili svoje nastupe i otišli dalje srećni svojim putem. Uostalom, oragnizatori su objavili da je sinoć bilo najposećenije veče u istoriji Exita, pa ste verovatno sinoć svi bili i ovaj izveštaj vam nije ni potreban. Večeras ekipa Tegle u Novom Sadu (ja), očekuje pojačanje tako da ćemo vam sutra sigurno preneti dosta više utisaka nego danas. Ili nećemo, nemam pojma.

Sve u svemu, nadam se da opraštate ovoj pahuljici snega i čujemo se sutra, jer večeras pijem samo sokiće iz tetrapaka na slamčicu.

Autor: Sir_Psycho_Pefi

Rate this post

COMMENTS

WORDPRESS: 0