Battle for Azeroth stiže 14. avgusta

Horde i Alijanse se sukobljavaju za ultimativnu kontrolu nad svetom u novom, sedmom po redu poglavlju Blizzardove uzbudljive online multiplayer sage.

Putovanje na kontinente Kul Tirasa i carstvo trolova Zandalara, kao i Uncharted, istraživanje neotkrivene teritorije kroz ekspedicije na ostrva prepuna gusara i blaga, regrutovanje novih „savezničkih rasa“, formiranje borilačkhih frakcija na bojnom polju, itd. samo su neke od novina u zanimljivoj WORLD OF WARCRAFT® ekspanziji. Tu je i level-cap do 120 nivoa, co-op mod za 20 igrača, novi resursi i pregršt novih dropova, a detalje možete pogledati u traileru niže.

Na zvaničnom sajtu ( www.worldofwarcraft.com/battleforazeroth ) je dostupan pre-purchase ove ekspanzije koji igračima pored dobijanja level-110 Character Boost opcije, koju mogu odmah da koriste, pruža mogućnost da odmah započnu svoj put i regrutovanje prve od četiri nove „savezničke rase“, dok će ih u ovoj ekspanziji biti ukupno biti čak šest.  Što se tiče Horde to su Zandalari Trolovi, Nightborn Elfovi i Highmountain Taurene; a što se tiče Alijanse, igrači će imati priliku da igraju kao Dark Iron Dwarfovi, Void Elfovi (predvodi ih Aleria Windrunner) i Lightforged Draenai.

 

 

Rate this post

COMMENTS

WORDPRESS: 0