Top pet epizoda Dejana Anđusa

Pet najzabavnijih epizoda emisije KCN Sport u protekle dve godine.

5.mesto

https://www.youtube.com/watch?v=c0-q704_6Go

Aca Lukas, septembar 2012.

Detaljna analiza popularnog pevača utakmice Bordo – Crvena Zvezda u stilu Geri Linekera. Poput Anđusa, proročki je znao da će Zvezda da primi gol u 93. minutu. Anđus ga je prozivao u kasnijim emisijama.

4.mesto

Solo emisija, decembar 2014.

Emisija koju su najveći fanovi dugo čekali. Zbog ispaljivanja Zvezdana Terzića dobijamo priliku da dva sata gledamo Dejana Anđusa, samog sa mislima, a te misli su veoma zanimljive. One idu od nazivanja Nikole Mijailovića smrdljivkom, do prozivanja Dragana Đilasa. Na vama je samo da se uz kokice zavalite i nadate da će neko od isprozivanih da uleti u kadar. (Spoiler alert) To se nije dogodilo.

3.mesto

Milovan Jovanović, Ivan Golac i Slobodan Marović, oktobar 2013.

Epizoda sa najviše isečaka na internetu. Jovanović naziva dva miliona Srba imbecilima i napada vladike koje voze Maseratije. Anđus tvrdi da je treći najobavešteniji čovek u zemlji! Za kraj dobijamo antologijsku rečenicu Laku noć i gledajte Farmu, bolje niste ni zaslužili.

 1. mesto

Nebojša Čović, jul 2013.

Poslednje gostovanje Nebojše Čovića kod Anđusa. Glavna tema je procenat koji izvesni Miško taksista treba da dobije zbog toga što je pronašao trenera za fudbalski klub. Kulminacija sukoba koji traje više od godinu dana je Čovićevo nabadanje Anđusa u muda ispred zgrade televizije.

1.mesto

Milovan Jovanović, Vladan Tegeltija i Dragan Jakovljević, jun 2013.

Što bi rekao Jovanović u ovoj emisiji: okupilo se društvo iz kafića. Verovatno zbog toga su i teme dosta šarenolike: od toga ko je pokrao K.K.Crvenu Zvezdu do trivijalnog spominjanja američkog generala Kolina Pauela. Ostale uloge u priči čine teletabis Nebojše Krstić i Tadićev megafon Jasmina Džesi Stojanov. Zanimljivo je Anđusovo nerazlikovanje Priboja i Prijepolja, kao i Jovanovićeva netrpeljivost prema Stevici Kurčubiću. Veliki plus je to što nema uključenja gledalaca.

Utisak koji nije na listi

Određene emisije nisu bile toliko zanimljive, ali su imale sjajne momente. Na primer, epizoda u kojoj su prvi put spomenuti veliki skauti grada Beograda ili ona u kojoj je Maja Gojković nazvana prdarom.

Autor teksta: Moma_ludilo

Rate this post

COMMENTS

WORDPRESS: 4
 • comment-avatar
  Boža 7 years ago

  “Gledajte Farmu, bolje i ne zaslužujemo!” :)))) Psihovan, CAR!!!

 • comment-avatar
  videodrom stereo 7 years ago

  pozdrav za Barda!

 • comment-avatar

  Momo, bravo!

 • comment-avatar
  Nemanja 7 years ago

  Trebao si da uvrstis i ovu emisiju gde Milovan analizira rekonstrukciju vlade, ministra Obradovića proziva da ne zna da sačuva 2 nacrtane ovce na papiru,a Velju Ilića naziva šefom kablarsko-ovčarskog klana.

  https://www.youtube.com/watch?v=kc-5Vc0-YdY