Top 5 najboljih skidanja u domaćem “Plejboju”

Otišao je Hju Hefner, najveći sin američkih naroda i narodnosti. Hvala mu na svemu, pa i na tome što nam je omogućio da dobijemo domaće izdanje "Plejboja"; koje nadamo se nije uspeo da vidi. Ipak, i pored svega, ostala je lepota. I još ponešto.

 

Dragi naš Hju,

Nek ti je večna crna zemlja. Neko će reći da ideš na bolje i lepše mesto, ali svi znamo da je to laž. To gde si ti živeo, bio je raj na zemlji svakog šesnaestogodišnjaka, a svi mi koje je priroda obdarila da se još od fetusa razvijamo s onim između nogu, znamo da je to i poslednja godina mentalnog odrastanja muškarca. Tolike zečice si izveo na pravi put, odvukao od ulice i podario im postelju od svile i roze lisice oko vrata. Zato bi danas kilometri i kilometri platinastih bombi pokazalo svoje emocije, ali ne mogu, jer im izbotoksirano lice to ne dopušta.

Nije beg bio cicija, pa nisi sam uživao u svojim Plejboj vilama, dvorcima i pećinama. Zvao si sve, od propalih glumaca, do propalih komičara, do propalih hard rokera, pa i do indie alternativaca koji su tu bili ironično, iako je to realno bila jedina šansa da vide sisu. Devedeset i jedna godina, a realno moglo je još malo. Nadam se da si u testamentu ostavio sve tajne koje znaš, tipa koji je kokain najkvalitetniji, a limar najjeftiniji, koja vijagra najmanje oštećuje srce i gde je Isusova ruka. Pored stadardnog drkanja konzervativaca nagim telima, slao si novinara Afroamerikanca da intervjuiše osnivača Američke nacističke stranke, 1955. objavio priču u kojoj futurističko društvo homoseksualaca osuđuje strejt čoveka zbog seksualnog usmerenja, dodeljivao nagradu Hugh M. Hefner First Amendment Award ljudima koji su se borili i održavali kulturu prvog amandmana, odnosno slobode govora.

Nismo mi generacija kojoj si otkrio ženska tela, ali smo oni kojima si pokazao da može da se živi sa određenim bolom u kurcu i da se uživa u toj boli. Nismo ni zemljaci, pa da ispratimo lepotice koje su se skidale u američkim izdanjima, iako znamo da nema koja nije, Merilinke do Mardž Simpson. Upoznati smo, međutim, sa onim našem pokušajem sa Vidojkovićem, Škabom i Isidorom Bjelicom. Za to ti se u ime svih nas odavde posebno izvinjavamo. Ipak, evo da predstavimo ono što je čak i u takvoj katastrofi bilo najbolje, lepotice koje su krasile duplerice, naslovne kao i druge strane ovih izdanja. Slava ti!

 

5. Suzana Mančić/ Rada Radenović/ Danijela Vranješ

Hteli smo što više da uguramo, kako bismo ulepšali tekst, pa na peto mesto stavili čak tri lepotice. Što reče paraćinski pesnik, i baba što se skinula za Plejboj prevaziđena ko Gejm boj Suzana, skinula se skroz do kraja u poznijim godinama i rispekt za to, ali nikoga baš nije bilo briga, je sve manje više već bilo viđeno. Sa druge strane, Rada se nije skinula, ali nam je pokazala sve, i to baš u vreme kad je bila najpopularnija i dobijala epitet srpske Hale Beri. Za kraj, rispekt i za Danijelu Vranješ koja se skroz skinula, i fotke su bile prilično klesi, ali je danas nećete naći na ovakvim listama.

 

4. Staša Lee Dimitrijević

Prva srpska zečica, odnosno ona što se skinula na duplerici izdanja na čijim je koricama bila Olivera Kovačević. Pre toga je bila “ona što u spotu Kotor grupe Galija ima drsko godina koliko Kotor vekova, usnama miluje i prstima šapuće”. Nakon Plejboja je bila u vezi sa Lepim Perom iz Yu grupe. Nakon toga, odlazi na Zapad, gde je nabacila ovo Lee u prezimenu, još malo se skidala za Plejboj, i bila u riajlitiju Tough Love, kampu gde neki baja uči zajebane žene da budu malo manje zajebane kako bi našle muža. Realno je da je očekujemo kao učesnika nekog selebriti Velikog brata u Srbiji, ako to ikada bude ponovo bude emitovano.

 

3. Marija Jakšić

Jedna od najlepših domaćih glumica, ograničenog talenta, koju ste mogli da vidite samo u par Pinkovih serija poput Seljaka, Agencije za SIS, ili ako ste posećivali Burek forum, temu sa golim domaćim glumicama. Pošto je valjda skontala da je ne čekaju uloge u šekspirovskim delima, niti da leti sa Ciganima i guskama kod Kuste, zapalila je u Indiju, gde se posvetila Jogi, izučavanju i predavanju iste. I dala je sinu ime Tesla, po američkom hard rok/sweet metal bendu iz ’80-ih.

 

2. Katarina Žutić

Realno, ako bismo pravili anketu svih padavičara koji su odrastali u periodu od 1990. do 2005. sa pitanjem koga biste voleli da vidite u Plejboju, ime Kaje Žutić bi uvek bilo u vrhu. Devojka koja je oduvek zračila ortačkim šarmom i vanvremenskom lepotom, to je i prenela na slike, koje su imale dovoljno golotinje za vojnike na straži, i dovoljno arty farty momenata za ekipu koja jede plastično voće. Slike su bile toliko kul, da je moja tadašnja devojka imala izjavu da ne bi imala ništa protiv da se ona tako slika, što je naravno dovelo do niza interesantnih i zanimljivih rasprava na datu temu.

 

1. Aleksandar Vučić

Čovek koji je uvek prvi na listi, pa nismo sigurni da smemo da ga izostavimo sa te pozicije. Mladi radikal, ovim intervjuom je rešio da pokaže zaokret u politici SRS-a, i da ga približi mladoj i alternativnoj, ali ipak nacionalno osvešćenoj omladini. U intervjuu koji je vodila Isidora Bjelica, između ostalog je pomenuo i da mu je Franz Ferdinand omiljeni bend, kao i da je uživao na nastupu Carla Coxa u Hali Pionir. Ako vas ikada budu pitali kada je nastao SNS, vi mu recite kad je Vučić uzeo drugi na Coxu u Pioniru.

Autor: Miloš Dašić

 

 

4.4/5 - (31 votes)

COMMENTS

WORDPRESS: 0