Top 15 Tinder zločina koje muškarci prave

Evo nekoliko saveta kako da dobijete svajp u desno. Osim ako ste ružni čoban kojem smrdi iz usta, onda se nadajte da neko ceni unutrašnju lepotu.

Ukoliko ste osoba mladih do srednjih godina (tipujem na ove što se bliže srednjim), verovatno koristite različite aplikacije, pa i one za dejting. Niša ima milion, ali kako je Tinder mejnstrim i ima najviše materijala, posvećujemo mu ovaj tekst.

Srbin i Srpkinja nemaju problem da se muvaju preko Facebooka, Twittera, pa i LinkedIna, ali Tinder je nekako pomalo sramota. Imam, al ćutim. I tako, živiš u ubeđenju da to koriste možda samo klinci, onda instaliraš i sretneš kolegu koji sedi pored tebe, prodavca iz Maxija, bivšeg profesora i teču.

Svi oni (mi) imaju neku ideju kako bi tamo trebalo da se predstave da bi dobili desni svajp i potencijalno još nešto (mislila sam na devojku, dirty minderi), ali prave strašne greške.

U nameri da ukažemo na njih, a sa indirektnim ciljem da pomognemo da ne izgledate kao jadusi, evo najstrašnijih Tinder zločina, odnosno razloga za levi svajp.

 

 1. Brojanica (i druga religijska obeležja) – Ovo važi i za stvarni život, al bar na Tinderu možete da je sakrijete. Cropuj ruku. Isuse.
 2. Slika s detetom – Bez obzira šta kažu filmovi, ne lože se baš sve žene na tipove s decom. A i malo je degutatno da stavljaš dete na Tinder.
 3. Slika deteta – Ima i toga. Jezivi ste.
 4. Slika sa ženom/devojkom – Isto kao gore, osim ako ste u fazonu većeg društva.
 5. Slika sa ortakom – Imaš li ti sopstveni identitet, čoveče? A i uvek ispadne da je vlasnik Tinder profila onaj ružniji ortak sa slike.
 6. Slika s roditeljima – Da, ima i toga. Osim ako ne tražite nekoga da vam gleda staru majku, nemojte.
 7. Slika ispred turističke atrakcije – Prvo, klasične turističke fotke su dovoljno lejm da se ne postavljaju više ni na Facebook, na Tinderu tek nećeš skorovati takvim pristupom. Drugo, nikoga nećeš impresionirati činjenicom da putuješ u Budimpeštu.
 8. Mnogo lude naočare – Ženske naočare, promo naočare, fluorescente naočare, novogodišnje naočare, brze naočare. Mnogo si lud, mnogo si za levo.
 9. Slika s plaže – Veruj da je svaka riba dovoljno sposobna da proceni ako izgledaš dobro i ako imaš fotku na kojoj si obučen.
 10. Pet redova teksta ispod slike – Realno, nema razloga da imaš nijedan, osim ako nemaš baš nešto važno da kažeš. Ali stvarno najgore što možeš da uradiš je da mnogoredo pokušavaš da budeš zanimljiv. Ovde ima mnogo podvrsta, ali to zaslužuje poseban tekst.
 11. Zajebana slika – Dim cigarete, crno, mutno, opasan momak imidž. Zajebano je koliko je smešno.
 12. Tuđa slika – Da li si ozbiljan?
 13. Slika ispred automobila – Čiji god da je… Nope
 14. Lažno ime – Da, sigurno si poželjan kandidat za bilo šta ako nemaš cohones da negde uneseš svoje ime.
 15. Selfie iz kupatila – Unapred me sramota ovog seksizma, ali ovo baš nije muževno.

Ako budeš mudar pa izbegneš sve ove Tinder zločine, garantujemo ti do 47% više mečovanja u samo sedam dana. Srećno.

Autor: Petra Petrović

 

3/5 - (10 votes)

COMMENTS

WORDPRESS: 0