TEGLA.RS KUPUJE STADION I PRAVI FUDBALSKI KLUB!

ZAUSTAVITE SVE ŠTO TRENUTNO RADITE. U OVOM TRENUTKU SE SPREMA PRODAJA FUDBALSKOG STADIONA U ZRENJANINU! I TEGLA.RS NAMERAVA DA GA KUPI!

Iz pouzdanih izvora smo saznali da stadion ŽFK Banat uskoro ide na doboš. Naš mali kolektiv je odlučio da konačno investira u najbitniju sporednu stvar na svetu. Svi smo kao mali maštali da vodimo fudbalski klub. Ovo je naša prilika. Naša prilika da uđemo u taj zli, pogani svet mafije i nameštanja utakmica. Da pušimo tompuse i ručamo u Maderi. Da igramo 3 za 3 i da nam država plaća račune. Trenutak da počnemo od beton lige, a za par godina podignemo trofej Lige Šampiona. Trenutak da pijemo penušavo vino iz trofeja u koji je pišao Dragiša Binić. Trenutak da postavimo Pericu Ognjenovića za sportskog direktora. Trenutak da ucenjujemo selektora fudbalske reprezentacije. Pravi trenutak da zaigramo tu sambu, taj znojavi tango, to srpsko kolo suza, krvi i golova.

Da skratimo, prodaje se stadion u Zrenjaninu sa restoranom i pratećim objektima. Verovatno će biti potrebno mnogo para, kapiramo bar nekoliko stotina evra. Mi ćemo da pokrenemo KickStarter/IndieGoGo kampanju, da uzmemo od vas pare i da kupimo stadion. Nakon toga ćemo da osnujemo novi fudbalski klub i da krenemo u pohod. Proslava svih titula će biti u restoranu koji ide gratis uz stadion, ako smo dobro razumeli.

Naš plan je sledeći i sastoji se iz 20 tačaka. Izabrali smo 20, jer to sada svi tako rade, to je moderno. Pa da krenemo.

 1. Plan je osnovati FK Sila. U narodu će biti poznat kao Sila iz Zrenjanina.
 2. Navijači kluba će se zvati Forza (radi lakšeg bratimljenja sa raznoraznim belosvetskim navijačkim grupama) i biće pod totalnom kontrolom vlasničke strukture kluba.
 3. Stadion će nositi ime po brendu koji nam bude dao najviše para i to ime će biti zamenjeno svaki put kada se pojavi neko drugi ko da više para. Nemojte se vezivati za ime stadiona, to vam je naš savet.
 4. Boja kluba će biti „maslinasto zelena“, jer Čola je ljubav, Čola je život.
 5. Klub neće imati mlađe selekcije, jer realno to nikoga ne zanima.
 6. Klub će igrati 4-4-2 formaciju, kao što je Bog i nameravao da se igra kada je Zemljinu kuglu napravio po uzoru na fudbalsku loptu.
 7. Klub neće učestvovati u najavljenoj Jadranskoj ligi, osim ako nam se ne ponudi neko mesto u upravnom odboru te lige i pristup razvojnim fondovima.
 8. Klub neće igrati nameštene mečeve, osim onih koje izgubimo – ti su sigurno namešteni.
 9. Klub će imati statut, koji neće biti dostupan javnosti.
 10. Na stadion će biti dozovljeno unošenje pirotehnike, jer ako hoćete kulturu evo vam ga Sterija.
 11. Na stadionu će biti dozvoljeno zviždanje protivničkim himnama, jer sami smo krivi što nam drugi bira muziku, a naša je kuća.
 12. Igrači će biti u obavezi da im menadžer bude neko od članova upravnog odbora.
 13. Igrači će biti u obavezi da odbiju učešće u reprezentaciji ako nam se digne tako.
 14. Klub će imati spisak legendi kluba i zvaće se – SILINE SILE
 15. Klub će komunicirati sa ostatkom javnosti uz pomoć otvorenih pisama, plasiranih tekstova u plaćenim medijima i hukom sa tribina.
 16. U trenutku kada neko atmosferu na utakmici okarakteriše kao „pozorišnu“, klub će biti prodat Arapima koji su u tom momentu u Srbiji.
 17. U međusezoni na terenu će se organizovati koncerti zabavnog karaktera, mahom vojvođanskih pop-rok izvođača, ali i narodnjaka će biti, jer nisu valjda Vojvođani bolji nešto od nas ostalih.
 18. Nadamo se da ćemo privući poznate ličnosti da navijaju za naš klub, ali i njih ćemo se odreći prvom prilikom kada moralno posrnu.
 19. Sednice Upravnog odbora će biti organizovane pod velom tajnosti, često telefonski.
 20. Klub će imati profile na društvenim mrežama, koji će služiti isključivo za prepucavanje sa ideološkim neistomišljenicima.

U narednom periodu ćemo se potruditi da vas impresioniramo i da baš mi izvučemo vaše pare za naše potrebe. Razmislite! Toliko sranja plaćate svakoga dana, a jedno od tih sranja može biti finansiranje našeg kluba. Našeg i vašg kluba.

Naš biznis plan je jasan. Prvo preuzimamo klub. Drugo, biramo večitog rivala sa liste ponuđenih:

 1. FK Vršac
 2. FK Omladinac Botoš
 3. FK Mladost Apatin
 4. FK Crvena Zvezda Orlovat
 5. FK Unira Jankov Most

Treće, osvajamo sve, i četvrto – profit. Mislimo da ne želite da propustite ovakvu priliku!

Kada je zvonio fudbalski telefon i tražio vaše pare da bi se 10 morona igralo menadžera, da li ste se javili? I koliko para biste nam dali?

Da bismo pokazali da smo baš mi prava ekipa koja treba da preuzme ovu priču, prilažemo i naš zajednički CV.

 1. Između sebe imamo preko 1450 odigranih sezona na Menadžeru.
 2. Igramo Fantasy.
 3. Onako smo sa parama.
 4. Jedan od nas je plakao posle stotog derbija.
 5. Baš se pržimo na fudbal.
 6. Znanje engleskog – solidno.
 7. Bata Kan Kan nam je ikona.
 8. Jednog od nas zovu – čačanski Murinjo i Bata Ča Ča.
 9. Jednog od nas je Čović jednom uveo na tekmu.
 10. Između nas imamo pet dozvola B kategorije i jednu A kategorije.
 11. Ako ne budemo vlasnici fudbalskog kluba, moraćemo da otvorimo nešto.
 12. Imamo par završenih fakulteta, nekoliko pravnih, ima i jedna sociologija.
 13. Poznajemo Živadinovića.
 14. Jedan od nas ume da centrira i levom i desnom nogom.
 15. Lično smo odgovorni za povratak kulta reprezentacije.
 16. Jedan od nas je uhvatio keca na tekmi WBA – Chelsea. Dobro nije, ali je hteo da odigra, ali ga mrzelo da ide do kladionice.
 17. Jedan od nas je izgubio veru u fudbal kad je Stojke prešao u Partizan, pa bi kupovina ovog stadiona pomogla malom Stefanu da se opet zaljubi u tu magičnu igru.
 18. Jedan od nas baš ne prati fudbal, a mislimo da ne zna ni sva pravila. (neukaljan)
 19. Znamo ko su bile ekipe iz grupe B i H sa Svetskog prvenstva ’98.
 20. Jedan od nas je doveo Rivalda u Radnički Pirot (na Menadžeru).
 21. Nekolicina nas je videlo Kežmana uživo.
 22. Jedan od nas je na Menadžeru doveo Kasana u Sampdoriju, pre nego što je u stvarnosti Sampdorija dovela Kasana.

Zaključak:

Vaše pare konačno mogu biti iskorišćene za temelje nečega novog. A ako imate para za bacanje, mi primamo i to. Nakačite se na voz koji tek dolazi. Mi smo vlasnici fudbalskog kluba koje ste čekali!

Autor: Tegla.rs

4.5/5 - (75 votes)

COMMENTS

WORDPRESS: 0