Rio 2016: Najbolji momenti

I prođoše još jedne Olimpijske igre. Jedne od onih pravih, na drugom kraju sveta, za koje morate da se iscimate da biste ih gledali. Realno, to su jedine dve nedelje na svake četiri godine, tokom kojih možete da se pravite kako se razumete u sve: od atletike, preko fudbala, do pucanja u glinene golubove. OK, ima i onih zimskih, ali realno, koga to još zanima. Imali smo mnogo posla, obilasci festivala su nam trajali otprilike kao Igre, ali smo uspeli da nešto i propratimo. A kako su nas učili kad smo bili mali, iz svega treba da se izvuče neko naravoučenije, iliti pouka. Evo šta smo sve naučili tokom Rija i šta su nam bili najjači utisci, a do sledećih Olimpijskih igara samo bacamo forice tipa – Srbija do Tokija!

Pobednik OI: Đokovićev teča

01

Gubitnik OI: Đokovićeva malenkost

02

Ajde što je Đoković plakao, nego što je jednom od nas baba plakala.

senior woman crying

Monumentalni uspeh Olivere Jevtić – treće uzastopno odustajanje na olimpijskom maratonu. Ulazak u threepeat društvo sa Juseinom Boltom i američkim košarkašima.

04

Lik koji vodi tviter profil Kevina Durenta je svakodnevno dobijao sliku glavatog lika na ekserima.

05

Utisak koji nije na listi: Bobi Marjanović

06

Brankica Mihajlović i Vladimir Štimac bi bili idealan par.

07

Kineske reprezentativke su razbile mit da sve odbojkašice imaju prespremne guzice.

08

Cupkanje konjem je olimpijski sport.

FILE - In this file photo dated July 5, 2014, People are dressed as knights on horseback take part in a medieval jousting tournament at Linlithgow Palace, Linlithgow, Scotland. The charity English Heritage has launched a campaign Thursday July 20, 2016, for the ancient equestrian sport of Jousting to be included on the program at future Summer Olympic Games. (Jane Barlow / PA FILE via AP)

Indijci prodaju slona da pošalju dete na badminton.

10

Kaže se tramBUlina, a osvajač srebra na njoj zove se Dong Dong.

11

Napravljeno je previše “ko nas bre rastavi” fotografija, tako da će opet biti rata.

12

I za kraj, jedan od onih sa kojima su nas rastavili reče – “u vaterpolu nas je pobijedila država koja nema izlaz na more”.

Autori: Tegla.rs

3/5 - (1 vote)

COMMENTS

WORDPRESS: 0