Išli smo na Suncebeat

Još jedan u nizu festivala koji smo posetili ove godine je malo poznati SunceBeat u Tisnu, koji se održava osmi put po redu. Doduše, za njega možete da čujete prvenstveno ako ste Britanac, pošto publika koju gađaju organizatori upravo dolazi iz Velike Britanije.


Mi smo se tamo našli igrom slučaja, kako to obično biva, a medijski deo ekipe festivala nas je počastio sa dve karte za sedam dana. Iskreno, nismo puno očekivali od događaja gde publiku prvenstveno čine oni koje često prozivamo ovde na sajtu. Dobra stvar je da ta ekipa je 30+ što znači nema valjanja u blatu i zvanja hitne pomoći.

 

SunceBeat ima tri stejdža, main koji ne radi svakog dana, ali to nije ni toliko bitno jer smo najviše blejali na Beach baru gde naravno ima najviše ljudi i uvek neki dj (gaber) vrti. Suštinski to je ogromna terasa i nalazi se na samoj obali, tako da treći najmanji nismo ni posećivali. Kakav je to festival na moru koji nema boat party? Nikakav! Ali mi naravno da smo bili dovoljno neodgovorni da ne stignemo ni na jedan od njih iako kreće u normalno vreme (19h).

Najbolja stvar je što možeš da provedeš ceo dan na festivalu jer je sve tu – plaža, barovi i klopa. Šankovi su svuda okolo, ležaljke koje nisu 120 evra i burgeri. Preporučujemo one u Ribsu).
Sad dolazimo do onog što nam nije odgovaralo. Cene piće su prilogođene Zapadnoj Evropi, pa ono, ne moraš baš uvek koktel na moru, ok je i kisela voda.

Muzika je isključivo elektronika, razlikuje se samo u nijansama. Vibe dosta podseća na klub 20/44 samo sa prijatnijim obezbeđenjem.


Iskreno nismo mnogo obraćali koji dj nastupa kad, jer svi su bili manje više ok. Lično, najbolji su nam bili oni u Beach baru. Ako vas zanima koje je sve nastupao možete da proverite na sajtu.
Organizatori planiraju istu žurku sledeće godine, a ako želite da dođete postoji opcija kupovina jeftinijih karata preko zvaničnog sajta.

Autor: Tegla.rs

COMMENTS

WORDPRESS: 0