Fuck Marry Kill – Zimsko odevanje

Dolazi zima, duga i hladna, a mi skupljamo modne savete kako da je dočekamo preko omiljene fuck-marry-kill poskočice.

fmk

Ako je verovati medijima, pao je prvi sneg na Zlatiboru, i sad je valjda ok da svi nosimo zimske jakne. Kao i uvek, u muškoj modi ne postoji velika mogućnost izbora, jer muški dizajneri dizajniraju za žene, a ženske dizajnere tek zabole da se bave muškom modom. To vam dragi muškarci ostavlja otprilike tri opcije za izgled jakne. Što se kaže ŽAOMITE!

Lutko, ja sam rešena da vam olakšam izbor prave jakne, i u ovom velikom povratku u Teglu.rs, radim na tome da svi počnete da nosite spitfajerke i kapute.

Marry 

Čovek koji odrasta u patrijarhalnom okruženju, odličan je husband material, odgovorno tvrdim. On je naučen da nikad ne plače i da mu nikad nije hladno. On nosi spitfajerku još od osmog osnovne i nikad mu nije hladno jer ima neki kul šal, a i nije nešto često u šetnji, jer ima auto. Ovi muškarci su, sigurna sam, imali mladost ispunjenu šutkama, odlascima na stadion, a u kasnim dvadesetim, dosta im je toga i samo žele da pogledaju poslednju sezonu omiljene serije kad dođu kući sa posla. Moguće je da će mu se svideti i pesma od Marlon Brutala – Moj je barjak crn ko noć, pa ako želite da zadobijete njegovu pažnju, vi malobrojna ženska publiko, šerujte ovaj hit na vašim društvenim profilima.

Fuck  

Uvek za ovu opciju biram kategoriju ljudi koja je najmisterioznija. U ovom slučaju to je muškarac u kaputu. Bingo je ako taj isti muškarac nosi šešir i podseća vas na lika iz spota Beyonce – Dance for You. On će ujutru nestati, jer vas je iskoristio da bi se dokopao poverljivih informacija o vašem bivšem – industrijskom mogulu. Uvek mu možete prići sa forom “Is that gun in your pocket?”, a ako želite Facebook muvanje, morate šerovati tekstove sa Tegle.rs na svom profilu na public, da bi primetio da ste žena od ukusa.

Kill

Iako Mimi tvrdi da ih niko ne nosi još od osnovne škole, perjane jakne čine da izgledate kao da ste promo lice Michelina (starije varijante ovog modela) ili neuspeli reper iz huda koji želi da postane Juice i uđe na Farmu. Dodatni zamah tamjanom za sve one koji nabave maskirnu varijantu perjane jakne. Istinu zbori Rade Jorović kad kaže da žene vole oficire, ali zapamtite, Rade ne misli ne oficire u perjanim jaknama!

Autor: Angelina Popović

 

4.1/5 - (7 votes)

COMMENTS

WORDPRESS: 1
  • comment-avatar
    vegana 8 years ago

    Sta cemo sa kolmarkama i brudji jaknama?