Fuck Marry Kill – Ubice mog oca (str8 verzija)

Čekamo kraj serije (sezone??) da bi dali konačni sud, ali do tad možemo da zaigramo Fuck Marry Kill

ubice-mog-oca-poster-620x330

Postoje ti neki muškarci koje bih istovremeno ubila, odvela pred popa Milivoja u Novi Bečej, a i u postelju (ne nužno tim redom).

Poslednjih pet godina intenzivno davim ljude oko sebe pričom kako sam se zaljubila u Vuka Kostića kad je kod Vesne Dedić u “Balkanskoj ulici” pio rakije i pričao o tome kako voli lov i reku. Priča se završi zaključkom kako on ne treba da bude sa Jelisavetom, nego sa mnom.

Zbog te dijagnoze, u ovom tekstu udaram sebi veto na Vuka Kostića i izbacujem ga iz igre jer potpada pod sve tri kategorije.

 

Fuck: Inspektor Mirko Pavlović

 

ubica-mog-oca-producenti-serija-ugovor-tajnost-zlocin-ime-milica-despotov-1477948575-1025079

Kao što već znamo iz mnogih serija koje smo do sad gledali (npr. iz “Rubi”), muškarac se najbrže zaboravi kada se smuvaš sa njegovim najboljim drugom. U seriji “Ubice moga oca”, najbolji drug onog čije ime neću spominjati je sin Miše Janketića, preslatki Marko Janketić, koji glumi inspektora broj 2. Pomalo je nervozan, prema ženama se odnosi grubo (sećate se one epizode u salonu lepote) i kao svi dobri frajeri, zaobilazi zakon. Tužna činjenica je da je njegov lik zauzet u seriji, a nisam izguglala da li je i van serije. Ono što sam izguglala je da je ‘83. godište i da ga, kad se završi ova serija, mogu gledati u Montevideu za košarkaše.

 

Marry: Jovan Despotović

 

jelisaveta-orasanin-nebojsa-glogovac-rts-promo-660x371

Nešto nisam u fazonu da se udajem ovih dana, ali za potrebe ove igre moram da riskiram i prsten i svoju mladost ponudim vlasniku CityLand-a, gospodinu Jovanu. Kao i uvek sakupljam ostatke od prezgodne Jelisavete, ali šta ću kad ona uvek dobro izabere. Kad mu propadne biznis sa nekretinama, ja ću nas izdržavati pišući za Tegla.rs. Nebo će nam biti granica.

 

Kill: sin Dragan

sin-dragan-damir-okanovic

Zbog pominjanja tenisa, i uplitanja istog u samu seriju, ježi mi se potiljak. Ma ceo nervni sistem mi se ježio kad, kao pravi narkoman, nisam one tamo nedelje dobila svoju dozu ove serije zbog tenisa. E sad, logično da kill dobija teniski trener nakon ovakvog uvoda, ali ne, ipak ću ovde ubiti sina Dragana, jer stvarno nemam snage da ga gledam igde više kako opet glumi sebe.

Autor: Angelina Popović 

Svilene Bube

 

3.9/5 - (18 votes)

COMMENTS

WORDPRESS: 0