Hladno pivo objavilo set listu za predstojeće koncerte

Hrvatski bend zakazao je dva koncerta u Tvornici u Zagrebu kako bi proslavio 30 godina karijere.


HP će proslaviti 30 godina rada dvodnevnim događajem u Maloj dvorani zagrebačkog Doma sportova 2. i 3. mart za koji pripremaju dva koncerta posvećena različitim fazama karijere.

Večeri nazvane Old School i Greatest Hits ukazuju na to da će bend odsvirati sve svoje hitove iz celokupne karijere. Pošto je interesovanje ogromno, ekipa je odlučila da otkrije šta će sve biti na repertoaru.

Prvi koncert, u petak 2. marta, nazvan je Old School i bit će u potpunosti posvećen prvoj fazi karijere. U fokusu će biti prva četiri studijska albuma – “Džinovski”, “G.A.D.”, “Desetka” i “Pobjeda” – objavljena od 1993. do 1999. godine.

Na tom koncertu može se očekivati “Dobra večer”, “Narcisoidni psi”, “Marija”, “Marginalci”, “A što dalje”, tu je i “U ritmu moje dlakave guze”, “Zakaj se tak oblačiš”, himna “Studentska”, “Usamljeni u gomili”, “Maderfakersi”, “Kad ti život udahnem”, “Šef gradilišta”, “Bački zagre”, “Svi smo ga mi voljeli”, “Motor”, “Tišina”, “Trening za umiranje”. Biće tu i “Princeza”, “Sarma” i “Politika”, iako “Nema više” tu je i “Šank”, “Utjeha kose”, “Čelične zavjese”, legendarne “Ne volim te” i “Pjevajte nešto ljubavno” i “Odjava programa”.

 

Drugi koncert, u subotu 3. Marta bend će odsvirati Greatest Hits set s najznačajnim pesamama iz sve tri decenije. Tu možete da okečujete “Mojoj Majici”, “Ne volim te”, “Svijet glamura”, “Kaže stari”, “Sreća”, “Teško je ful”, “Može”, “Ranjeni i ludi”, “Šamar”, “Messi”, “Ezoterija”, “Ljetni hit”, “Fotoaparat”, “Pravo ja”, “Bački Zagre”, “Biološki sat”, “Jednim osmjehom”, nezaobilaznima “Soundtrack za život”, “Superman”, “Nije sve tako sivo”, “Fur immer punk”, “Na ovim prostorima”, “Firma”, kao i “Zimmer frei”, “Konobar”, “Politika”, “Pitala si me”, “Samo za taj osjećaj”, “Trening za umiranje” i “Vjeruj u mene”.

U ponudi se nalazi poslednjih 800 ulaznica za petak i 400 za subotu. S obzirom na dinamiku prodaje očekuje se da će biti rasprodane do nedelje uoči koncerta. Cena dnevnih ulaznica iznosi 12 evra, a ako ih kojim slučajem ipak ostane na dan koncerta će trebati izdvojiti 15 evra za ulaz.

5/5 - (1 vote)

COMMENTS

WORDPRESS: 0