Teglini saveti za uspešan dejt

 

U Svetom pismu lepo piše. Kamen temeljac svakog dobrog izlaska je “Dinner and a movie”. Pogledajte malo bolje, tu je negde odmah pored Ezekiela 25:17. Međutim, ne kaže se džabe “mator kao biblija”, tako i ovaj savet može da vam deluje zastarelo, da ne kažem dosadno. Sad, umesto da glumimo prekaljene švalere i da vam pričamo o tome da li će pre da vas pozove na gajbu da gledate neki horor, ili nešto drugo iz palete Netflix and Chill filmova, mi ćemo se osvrnuti na stvari koje smete i koje ne smete da radite na dejtovima. Jedan klasičan “Do and Don’t”. Jedan od filmova koji upravo o tome priča je i nova komedija sa Zac Efronom  i Aubrey Plazom Mike and Dave Need Wedding Dates, ili kako u našim bioskopima igra od 25. avgusta – Frka na venčanju.

 

DON’T

Nemoj da doživiš nervni slom.

Nemoj. Sve mi razumemo. Kontaš da si izveo devojku koja je malo out of your league. I takvo je neko stresno vreme. I Bogdan je morao bolje na Olimpijskim igrama. Na dočeku svira Miligram, a ne Amadeus bend. Nova sezone Walking Deada je tek za mesec dana, a još im nisi oprostio onaj užasan cliffhanger. Ali nemoj brate. Nemoj nervni slom.

 

Nemoj da si stoker

Pala ti je savršena ideja da joj se pojaviš pod prozorom i na kasetofonu pustiš neke serenade. Nemoj brate jezivo je. A i odakle ti kasetofon u 2016. Ako misliš da je nešto do jaja romantično u tvojoj glavi, izgovori to naglas, videćeš da nije. A i nadam se da znaš da je Every Breath You Take pesma o liku koji proganja ribu.

 

Nemoj da nosiš pantalone sa rajsferšlusom

Za svaki slučaj. Možeš da se zamisliš, ili ne razmišljaš dok izvodiš nuždu broj jedan i eto belaja kad se budeš zakopčavao. Pamet u glavu. Dugmići. A kad smo već kod istog filma, ne masturbirajte pred izlazak.

 

Nemoj da izvodiš šefovu devojku pajdomanku na izlazak

It’s trap! Ili ti preti otkaz, ili su šef i devojka mu u nekom kinky threeway raspoloženju. U svakom slučaju zajebi. Jobs before hoes. Ok, ovo se ne rimuje, ali kontaš šta sam hteo. Pritom čuvaj to što imaš kod sebe, jer luda kučka će da uzme sve za sebe, pa onda moraš da budiš ortaka na Mirijevu, koji ima špric sa adrenalinom.

 

Nemoj da bacaš betonske table sa vrha tvoje zgrade

Nemoj. Nijedna se ne loži na Koju

 

DO

Skupi petlju, udahni vazduh odvedi je u luna park

Budimir Trajković style. Realno, ako je on onako smotan mogao, možeš i ti. Pritom onoliki filmovi i spotovi su snimljeni kako se njih dvoje vrte na balerini, što i ti ne bi probao.

 

Ok, budi malo stoker

Vratite se malo iznad, i to što sam rekao da ne moraš da joj puštaš pesme na kasetofonu. Možeš ipak da joj sa ortacima napraviš bakljadu ispod prozora. Dobro, dovedeš i Sašu Matića ako je u tom điru. Ako su nas domaći filmovi nešto naučili, ribe vole navijače, veruj mi (ne veruj mu).

 

Pozovi ortaka u planine jer tamo nema zime

Mislim, ako si u tom fazonu, ili bi da eksperimentišeš, ili da pronađeš samog sebe, pozovi ortaka na kampovanje u planinu, pa da vidimo šta će biti.

 

Budi kreativan

Ako radite u suprotnim smenama u NCR-u i imate cirka 11 minuta da se vidite, realno  i pet je dovoljno za regularan izlazak od mesta do mesta i za vruć peting u haustoru. I ovako se posle dopisujete preko Vajbera celu noć.

 

Uzmite neki dobar auto i idite negde gde nikog nema daleko

Realno. Bebica zna.

Autor: Miloš Dašić 

5/5 - (2 votes)

COMMENTS

WORDPRESS: 0